AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Jutarnjem programu "Novo jutro", koji vode Predrag Sarapa i Dea Đurđević tema za gosta lekara je šta je  hronični subduralni hematom.

Štampu prelistavamo sa Ivanom Tasovcem, direktorom Beogradske filharmonije i Vanjom Bulićem, novinarom i piscem.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Na poziv hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović, predsednik Srbije Aleksandar Vučić 12. i 13. februara boraviće u zvaničnoj poseti u Zagrebu. Koliko će ova poseta doprineti otopljavanju odnosa između Srbije i Hravatske, tema je o kojoj ćemo razgovaratio sa Zoranom Milivojevićem, diplomatom, Perom Zlatarom, dopisnikom hrvatskih medija iz Beograda i Aleksandrom Rakovićem, istoričarom.

Kakva je bila Jovanka Broz, kakav je bio njen odnos sa Titom, zašto je došlo do njihovog razlaza i ko je za to bio kriv, samo su neki od detalja iz života Titove udovice koje će nam otkriti Toma Fila, advokat i Vladan Dinić, glavni urednik Svedoka.

Zašto je pristao da se nađe na izbornoj listi "Aleksandar Vučić- zato što volimo Beograd" reći će nam Lepomir Ivković, glumac Narodnog pozorišta.

Šta je predbračni ugovor i šta sve treba da znamo o ovom dokumentu, tema je za gosta advokata.

O pravima gej populacije razgovaraćemo sa Acom Lukasom i gej aktivistima.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

U rubrici Pod reflektorima ugostićemo glumca Slobodana Bodu Ninkovića, sa kojim ćemo razgovarati o predstavi "Savršen kroj" koja će 25. februara biti izvedena u Zvezdara teatru.

U rubrici Hit jutra ugostićemo Milana Djurđevića, frontmena Nevernih beba sa kojim ćemo razgovarati o njihovom koncertu koji će 14. februara biti održan u Lazarevcu.

#Novo jutro

'